paidospaidos
 • Ciutat d'Alba
 • Collserola
 • El Pinar
 • Gerbert d'Orlhac
 • Joan Maragall
 • L'Olivera
 • La Floresta
 • La Mirada
 • Pi d'en Xandri
 • Pins del Vallès
 • Pla i Farreras
 • Pureza de María
Santa Isabel Santa Isabel

Image title

Activitat vinculada a Katia

KATIA ACADEMY és un projecte que neix dins de l'empresa FIL KATIA, una empresa dedicada a la producció de llana i fil per a teixir a mà. Des de 1950 creiem i defensem el concepte del fet a mà, lligat a la creativitat, el talent personal i el treball manual. A KATIA ACADEMY oferim l'aprenentatge de tot tipus de manualitats tèxtils. Volem fer pedagogia i transmetre als més petits la nostra passió per les llanes i per tot allò fet a mà i amb amor. Als nostres tallers intentem fugir de la velocitat frenètica que ens envolta i ens permetem deixar fluir per les sensacions, les textures, els colors i els detalls. Busquem gaudir del què fem, des de la inspiració, la diversió i la creativitat.

El taller d'activitats tèxtils és una proposta pràctica i creativa per aprendre diferents manualitats tèxtils.

Pensat perquè els infants aprenguin a treballar amb diferents fibres i teixits com la llana, els fils de cotó o les teles, aplicant diverses tècniques tradicionals com el punt, el ganxet, el teler, la costura, el brodat... afavorint un major coneixement del món artesanal del teixit.

És una activitat d'expressió artística i el que volem és fomentar la creativitat i l'autonomia dels infants tot jugant amb el que suposa el procés de creació d'una peça composada per ells i elles.

Volem que s'ho passin bé mentre treballem aspectes tan fonamentals com el rigor, la paciència, conceptes logicomatemàtics, psicomotricitat fina, cohesió de grup, treball en equip, responsabilitat i consolidem processos cognitius bàsics en el desenvolupament dels infants.

Aprendrem a teixir amb ganxet i dues agulles, a cosir a mà i a emprar tècniques com el brodat, el teler, el punt de creu, el macramé, etc.

Les nostres classes també consten d'activitats dirigides on englobem diferents àrees com el coneixement del medi, història, matemàtiques, visual i plàstica entre d'altres i on prima l'experimentació multisensorial amb les diferents fibres i eines.

Les nostres classes estan enfocades a un acompanyament individualitzat de l'infant, respectant el desenvolupament, les necessitats i curiositat de cada alumna/e a l'hora de crear, per tant, els nostres professors estan formats per a dirigir classes individualitzades.

Dia: dilluns de 17h a 18.15h

Durada de l’activitat: octubre a juny

Places: 10 (mínim 8)

Preu i forma de pagament:

Per verificar la inscripció, als/les alumnes inscrits al juny se’ls hi cobrarà una quota de 10€ que es descomptarà de la primera quota del mes d’octubre. Aquest import no serà retornable en cas de baixa o canvi d'activitat.

Quota mensual: 25,20€

Escola Santa Isabel

Rbla. Ribatallada 12 08172 - Sant Cugat del Vallès

Web de l'escola

AMPA/AFA

Web de l'ampa/afa

PAIDOS

Responsables

Verònica Vall

Tel. 690 871 464

paidossantaisabel@fundesplai.org