paidospaidos
 • Ciutat d'Alba
 • Collserola
 • El Pinar
 • Gerbert d'Orlhac
 • Joan Maragall
 • L'Olivera
 • La Floresta
 • La Mirada
 • Pi d'en Xandri
 • Pins del Vallès
 • Pla i Farreras
 • Pureza de María
 • Santa Isabel
Carregant
Nadal 2019 Informació Inscripcions

Les colònies són un espai idoni per la convivència, l’autonomia i la generació de vincles emocionals entre el grup de nens/es i també amb els seus monitors/es.Des de Paidos volem apostar per un model de colònies de qualitat a un preu més accessible possible.

Informació Colònies Estiu 2020.pdf

WEB D'INSCRIPCIONS: http://paidos.estiu.fundesplai.org/ (pestanya "Colònies")

El grup de monitors i monitores que està al càrrec dels nens/es tindrà estabilitat al llarg de totes les colònies, garantint així els referents pels nens i nenes durant l’estada. Aquests monitors i monitores, que disposen de la titulació pertinent, són els encarregats de programar  totes les activitats setmanals. Tanmateix, molts d’ells són treballadors/es habituals de Paidos durant el curs a l’escola.

A les Colònies de Multientitats Esprtives, es crearà un equip pluridisciplinari que pertanyi a cadascuna de les entitats esportives organitzadores, prioritzant aquells/es que tinguin més coneixement del marc escolar. La direcció de les colònies anirà a càrrec d’una persona de Paidos.

En els nostres casals d'estiu complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016, de 5 de juliol, que, entre d'altres, estableix la ràtio establerta durant el casal.

Preinscripcions: Del 2 de al 23 de desembre. Per tal de reservar les vostres places s'haurà de fer un primer pagament de 40 € que es descomptarà de la totalitat. La resta de la totalitat es facturarà en dos pagaments del 50% en els mesos de maig i juliol. Les places seran limitades, per ordre d'arribada.

Les places restants es tornaran a obrir juntament amb les isncripcions de casals d'estiu al llarg del mes de mar´fins a exhaurir la disponibilitat d'aquestes.

Places limitades, inscripció per ordre d’arribada.

Com tramitar la inscripció? 

Web d'inscripció: https://paidos.estiu.fundesplai.org/ (pestanya "Colònies")

Un cop allà podreu veure l’oferta de colònies i fer cerca per edats i/o dates.

A continuació marqueu les setmanes que voleu realitzar colònies. Indiqueu el nombre de nens que voleu inscriure a aquell torn/s i cliqueu “Començar la inscripció”.

Pas 1 de 3. Empleneu els camps amb les dades del nen i del pare/mare.

Pas 2 de 3. Sortiran les dades de la persona que fa la inscripció, que corresponen als del pare/mare del primer pas. Escriviu, si s’escau, si hi ha algun tipus d’observació i l’escola on acudeix el nen/a.

Pas 3 de 3. Realitzeu el primer pagament amb targeta bancària.

Els següent pagament es farà per domiciliació bancària. Per tant heu d’emplenar el número de compte corrent. En cas de ser client habitual de Paidos, podeu deixar en blanca la casella on es sol·licita el número de compte. Cliqueu “Confirmar”. Rebreu un correu amb la contrasenya per accedir a la intranet.

Normativa econòmica

 • En el moment de la inscripció caldrà abonar 40€ en concepte de reserva de plaça que es descomptarà de la totalitat, sinó aquesta no serà vàlida.

 • La resta de l'import es facturarà en dos pagaments del 50% en els mesos de maig i juliol.

 • En cas de tenir algun deute econòmic d’algun dels serveis que Paidos ofereix al centre, no es podrà dur a terme la inscripció.

Cancel·lació de la inscripció

 • Un cop feta la inscripció i en cas de baixa durant el període d’inscripcions, només es retornarà el 20% del primer pagament.

 • Quan finalitzi el període d’inscripcions, es retornarà el 70% l’import total quan la baixa sigui per malaltia si es presenta l’informe mèdic (amb l’absència d’un torn sencer per procedir a la devolució econòmica).

Els porxos és una casa amb molt d’encant, versàtil i còmoda. Està ubicada en una gran finca de prats i boscos al bell mig del paratge natural de Les Guilleries, i a la riba del Pantà de Sau. La casa és totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda i compta amb un itinerari adaptat de descoberta del bosc i la natura. A més, és una casa sostenible amb la Certificació BIOSPHERE. Un indret ideal per desconnectar de la rutina, gaudir de les vistes impressionants a les cingleres, fer excursions i mil descobertes! És un espai idoni per la convivència, l’autonomia i la generacióde vincles emocionals entre el grup d'infants i també ambels seus monitors i monitores.

P5 i 1r

DOS TORNS DE 2 NITS PER 20 INFANTS

 • De dimarts 30 de juny a dijous 2 de juliol

Per 131,60€ inclou tornada amb autocar

 • De dijous 2 a dissabte 4 de juliol

Per 122,60€ recollida al complex de Sau

2n a 6è

UN TORN DE 4 NITS PER 50 INFANTS

 • De dimarts 30 de juny a dissabte 4 de juliol

Per 248,90€ recollida al complex de Sau

La Traüna és una masia de muntanya enmig del bosc d’alzines, roures,faigs i castanyers centenaris del vessant sud del Turó de l’home. És un indret de natura exuberant on s’hi respira calma i silenci. Natura en estat pur. La Traüna compta amb diverses mesures de sostenibilitat i ha obtingut la Certificació BIOSPHERE. Un paisatge magnífic per descobrir el Montseny, fer excursions, tallers de natura i molt més!

DEL 6 a l'11 de JULIOL

P5 i 1r

DOS TORNS DE 2 i 3 NITS PER 15 INFANTS

 • De dilluns 6 a dimecres 8 de juliol (2 nits)

Per 131,60€ inclou tornada amb autocar

 • De dimecres 8 a dissabte 11 de juliol (3 nits)

Per 176,50€ recollida a la casa de la Traüna

2n a 6è

UN TORN DE 5 NITS PER 35 INFANTS

 • De dilluns 6 a dissabte 11 de juliol

Per 268,30€ recollida a la casa de la Traüna

DEL 20 al 25 de JULIOL

P5 i 1r

DOS TORNS DE 2 i 3 NITS PER 15 INFANTS

 • De dilluns 20 a dimecres 22 de juliol (2 nits)

Per 131,60€ inclou tornada amb autocar

 • De dimecres 22 a dissabte 25 de juliol (3 nits)

Per 176,50€ recollida a la casa de la Traüna

2n a 6è

UN TORN DE 5 NITS PER 35 INFANTS

 • De dilluns 20 a dissabte 25 de juliol

Per 248,80€ recollida a la casa de la Traüna

Aquest any, encetem una nova proposta deCOLÔNIES MULTIENTITATS ESPORTIVES, amb la col·laboració de 6 entitats esportives municipals donant forma aquesta proposta. Cal posar l’accent en el caràcter multientitats de les activitats, no tan sols volem organitzar una activitat multiesportiva, sinó informar i donar a conèixer als infants participants quines són les entitats que hi ha aldarrere d’aquesta activitat esportiva. Així, en el guió de cadascuna de les propostes es podran veure com es generen activitats no per tan sols practicar diferents esports, sinó per conèixer les entitats de referència d’aquests esports en l’àmbit municipal. Durant sis dies es practicaran, de manera rotatòria i en horari de matí i tarda, les Activitats esportives d’handbol, karate, bàsquet i voleibol. Un dels dies es destinarà a fer ruta de BTT. A les nits s’organitzaran activitats de lleure. L’últim dia, dissabte, estarà destinat a les famílies que pujaran a recollir als seus fills/es, i que participar en una matinal d’activitats esportiva conjunta entre pares/mares, fills i filles, així com en un dinar col·lectiu.

2n i 3r

UN TORN DE 5 NITS PER 25 INFANTS

 • De dilluns 13 a dissabte 18 de juliol

Recollida a la casa del Company

Per 309€

4t a 6è

UN TORN DE 5 NITS PER 25 INFANTS

 • De dilluns 13 a dissabte 18 de juliol

Recollida a la casa del Company

Per 309€

La Cinglera és una casa espaiosa i pràctica, amb unes vistes espectaculars ales cingleres de Tavertet i el Pantà de Sau. Ubicada en una gran finca deprats i boscos al bell mig del paratge natural de Les Guilleries, i a la riba delpantà. Totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda i alsentorns hi ha un itinerari adaptat de descoberta del bosc i la natura. A mésa més, és una casa de colònies sostenible amb Certificació BIOSPHERE. Perfecte per gaudir de tots els colors de la natura, per desconnectar, per ferexcursions, equilibris al parc d’aventura, explorar el bosc,…! És un espai idoni per la convivència, l’autonomia i la generacióde vincles emocionals entre el grup d'infants i també ambels seus monitors i monitores.

P5 i 1r

DOS TORNS DE 2 I 3 NITS PER 20 INFANTS

 • De dilluns 13 a dimecres 15 de juliol (2 nits)

tornada amb autocar

Per 131,60€

 • De dimecres 15 a dissabte 18 de juliol (3 nits)

recollida a la casa de la Cinglera

Per 176,50€