paidospaidos
 • Ciutat d'Alba
 • Collserola
 • El Pinar
 • Joan Maragall
 • L'Olivera
 • La Floresta
 • La Mirada
 • Pi d'en Xandri
 • Pins del Vallès
 • Pla i Farreras
 • Pureza de María
 • Santa Isabel
Gerbert d'Orlhac Gerbert d'Orlhac

06

Maig

Cursa d'Orientació Familiar 2019: Diumenge 12 de maig

Cursa d'Orientació Familiar 2019: Diumenge 12 de maig

Us convidem un any més a participar en la Cursa d'Orientació Familiar que l'Ajuntament de Sant Cugat organitza, a través de l'OMET, el pròxim diumenge 12 de maig de 2019. Es tracta d’una cursa d’orientació sense classificació on els equips participants hauran de trobar, mitjançant l’ajuda d’un plànol, tot un seguit de punts anomenats fites. Dins d’aquests punts s’han preparat 5 proves especials que tothom qui participi podrà realitzar per demostrar les habilitats d’equip i/o ...

Llegir més

30

Abril

Dia Mundial contra el Bullying al temps del migdia: Dijous 2 de maig

Dia Mundial contra el Bullying al temps del migdia: Dijous 2 de maig

El pròxim 2 de maig és el dia mundial contra el bullying. Un cop més, ens trobem davant una nova oportunitat per dur a terme diferents activitats des del lleure educatiu i reforçar també les campanyes de sensibilització social entorn de la igualtat de gènere i la violència zero que venim impulsant a través de l’EnCORatja’t.

El bullying o assetjament entre iguals és una forma de violència que pot estar present en l’etapa escolar. Per citar alguna dada, 1 de cada 3 estudiants ha patit...

Llegir més

17

Abril

Campus de Karate amb Club Karate Sant Cugat - 1r a 6è

Campus de Karate amb Club Karate Sant Cugat - 1r a 6è

I ens acomiadem d'aquests 4 dies intensos del Campus de Karate a l'escola Gerbert d'Orlhac! 

Amb els nostres senseis, Marc i Jonatan, hem conegut amics i amigues d'altres escoles, hem gaudit jugant i ens hem introduït a les tècniques i al món del Karate per conèixer aquesta apassionant art marcial. Avui, per fer la cloenda de la setmana hem sortit tots/es d'excursió a Collserola per fer-hi l'últim entrenament enmig de la natura. 


Llegir més

17

Abril

Casal Res t'atura - 2n a 6è - SETMANA SANTA

Casal Res t'atura - 2n a 6è - SETMANA SANTA
Ei famílies! A la proposta Res t'Atura de 2n a 6è els nens/es dels casals de Setmana Santa no hem parat ni un moment!
Començàvem la setmana amb jocs de coneixença per esbrinar alguna cosa més dels que serien els nostres companys/es aquests 4 dies a l'escola. Després de "trencar el gel" tots cap al Bosc de Can Magí i a la plaça Octavià del Monestir per realitzar una GINCAGRAMA cooperativa amb l'ajuda dels santcugatencs/es que voltaven pel centre del poble
Dimarts agafàvem les bicis, els casos...

Llegir més

17

Abril

Casal de lleure SETMANA SANTA - P5 i 1r

Casal de lleure SETMANA SANTA - P5 i 1r

Aquests dies de Setmana Santa el grup de P5-1r s'ha endinsat en el món de la igualtat i la convivència de la mà de les abelles i el conte "una Abella de més". 

Començàvem la setmana amb jocs de coneixença per esbrinar alguna cosa més dels companys i companyes que venien dels altres ruscs.

Després, ja tots/es fent una bona pinya sortíem al pati a fer una gimcana per trobar els ingredients i poder preparar el taller d'artesans de la mel. 

El dimarts ja teníem tots el necessari per fer el nostre...

Llegir més