paidospaidos
 • Ciutat d'Alba
 • Collserola
 • El Pinar
 • Gerbert d'Orlhac
 • Joan Maragall
 • La Floresta
 • La Mirada
 • Pi d'en Xandri
 • Pins del Vallès
 • Pla i Farreras
 • Pureza de María
 • Santa Isabel
L'Olivera L'Olivera
Casals i colònies Casals i colònies

Educació en el lleure, moltíssima diversió i poder conèixer nous amics i amigues. Tot el curs treballem per desenvolupar un projecte diferent per cada grup d’edat, adaptat a les seves característiques. Aquest Estiu P3 a P4 gaudirà de dies plens de màgia. Ens endinsarem en un projecte on treballarem les emocions, amb programacions màgiques i atractives! P5-1r ja no son els petits de la casa, proposta innovadora plena d’esport, jocs cooperatius, sortides, piscina, bicicleta i cloendes! Els infants seran els protagonistes de les seves aventures i setmanalment obriran una nova caixa d’emocions única i inoblidable. De 2n a 6è la Natura, l’esport i aventura seran els nostres aliats i seguirem treballant amb entitats locals: veniu a gaudir de les diferents propostes esportives, creatives, musicals i tecnològiques. D’altra banda, seguirem implicats amb el projecte Casals inclusius de lleure! Oberts a tots/es els nens/es de Sant Cugat. I aquest estiu, colònies de P5 a 6è a Vilanova de Sau! Parc d’aventura, piragüisme, excursions, activitats de natura, piscina i un munt d’activitats! Oberts a tots/es els nens/es de Sant Cugat.

MenjadorMenjador

El temps de migdia és un temps educatiu. Proposem un menjador ecològic, sostenible i de proximitat. Entenem l’àpat com un fet social, on cal potenciar l’autonomia del nen/a i l’interès per una alimentació saludable. Plantegem totes les vessants del lleure i potenciem al màxim la participació dels infants en la construcció de les programacions i activitats. El nostre principal objectiu és partir dels interessos dels petits per fer néixer i créixer els diferents projectes de grup. També desenvolupem l’esport amb valors, diades temàtiques i dinàmiques de grup. L’eix fonamental de tot el que fem és l’educació en valors a partir de la convivència amb el col·lectiu. Creiem en una educació viva i activa i per això potenciem la participació col·lectiva i la implicació de tots els infants.

Extraescolars Extraescolars

És més que una oferta d’activitats. Som pioners en un model de gestió de les activitats extraescolars que vincula al nen/a i la família amb el seu entorn i fomenta el teixit associatiu. Ens agrupem amb entitats i/o col·lectius de Sant Cugat del Vallès per dur a terme les activitats, garantint la qualitat, la varietat i un itinerari de continuïtat un cop finalitza l’etapa escolar a la pròpia entitat. Donem valor afegit, fent treball en xarxa i generant identificació. Adaptem la proposta global a les especificats de cada centre, essent un projecte en constant evolució.

Escola L'Olivera

Passeig de la Mare de la Font, 2-10, Sant Cugat del Vallès

Web de l'escola

AMPA

Web de l'ampa

PAIDOS

Responsables

Menjador: Mariona Donaire

Extraescolars: Víctor Mula

Tel. 606 144 967

paidosolivera@fundesplai.org